Intense hands : Stockfoto
Vintage feel black and white image of gaze behind knuckles.

Intense hands

Credits: 
alek lindus
Bijschrift:
Vintage feel black and white image of gaze behind knuckles.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
122881983
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.500 px (43,94 x 29,63 cm) - 300 dpi - 3,36 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Intense Hands Stockfoto 12288198340-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Beschouwing,Binnenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Griekenland,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Knokkel,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Ouderwets,Portret,Portretfoto,Samos,Staren,Stoel,Volwassen,Zitten,Zwart-witPhotographer Collection: Moment ©2011aleklindusVintage feel black and white image of gaze behind knuckles.