informal conference, graphic design office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Informal conference, graphic design office

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415702
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.455 x 5.192 px (29,25 x 43,96 cm) - 300 dpi - 8,87 MB
Informal Conference Graphic Design Office StockfotoHoog standpunt,Kantoor,Creativiteit,Kantoorgebouw,Teamwerk,Mensen,Cubicle,Jong volwassen,Binnenopname,Verticaal,Benen over elkaar geslagen,Volwassen,Zitten,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Beschouwing,Blond haar,Bruin haar,Bureaustoel,Californië,Discussie,Document,Fotografie,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Middellang haar,Saamhorigheid,Samenwerking,San Diego,Stoel,Ten voeten uit,Vasthouden,Verbeelding,Verenigde Staten,Vier personen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson Inc.