Indoor pool  and of hot spring, Honshu, Japan : Stockfoto
Though glass, Japanese Garden, Kawaguchi Lake and Mount Fuji (3776m) in background

Indoor pool and of hot spring, Honshu, Japan

Credits: 
joSon
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Though glass, Japanese Garden, Kawaguchi Lake and Mount Fuji (3776m) in background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149007936
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 12,9 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Indoor Pool And Of Hot Spring Honshu Japan StockfotoBloembed,Buitenopname,Dag,Eenvoud,Fotografie,Fuji,Glas,Heldere lucht,Honshu,Hoofdstad,Horizontaal,Idyllisch,Infinity zwembad,Japan,Japanse cultuur,Japanse tuin,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Landschap,Landschap,Majestueus,Ontspanning,Plezier,Raam,Reisbestemmingen,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Tokio,Vrije tijd,Water,Zen,Zonder mensen,ZonnigPhotographer Collection: Stone joSon/joson photo llcThough glass, Japanese Garden, Kawaguchi Lake and Mount Fuji (3776m) in background