Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Indian woman lighting candles, smiling : Stockfoto

Indian woman lighting candles, smiling

Credits: 
ImagesBazaar
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109381618
Collectie:
Images Bazaar
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.600 px (45,72 x 30,48 cm) - 300 dpi - 6,51 MB
Indian Woman Lighting Candles Smiling StockfotoKaars,Divali,Verlicht,Aansteken,Indiase cultuur,Indiase etniciteit,Onam,Traditioneel Festival,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Armband,Bindi,Binnenopname,Bloem,Bovenlichaam,Close-up,Concentratie,Culturen,Decoraties,Dierenfiguren,Eén persoon,Fotografie,Geloof,Glimlachen,Godsdienstige gebouwen,Hindoeïsme,Horizontaal,Juwelen,Kandelaar,Kerala,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mooie mensen,Oorbel,Portret,Sari,Serene mensen,Spiritualiteit,Staan,Stralende lach,Studiofoto,Traditionele kledij,Van de zijkant,Vasthouden,Vlam,Vogel,Volwassen,Vrolijk,Vuur,Warmte,Zwart haar,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Images Bazaar