Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Indian businesswoman talking on cell phone : Stockfoto

Indian businesswoman talking on cell phone

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
82823968
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Blend Images - Dave & Les Jacobs
Collectie:
Brand X Pictures
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Indian Businesswoman Talking On Cell Phone Stockfoto 82823968Muur,Beton,Stad,Gebouw exterieur,Mensen,Portfolio tas,Buitenopname,Eén persoon,Afgelegen,Frontaal,Groot bedrijf,Praten,Volwassen,Bedrijfsleven,Mobiele telefoon,Pak,Staan,Volwassen vrouwen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Arizona,Beroep,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Luisteren,Phoenix,Techniek,Tekstveld,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Vasthouden,Ver,Verbinding,Verenigde Staten,ZakenvrouwPhotographer Collection: Brand X Pictures