Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Indian business man standing in front of market stalls, : Stockfoto
Colaba market, Mumbai-India

Indian business man standing in front of market stalls,

Credits: 
Zubin Shroff
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Colaba market, Mumbai-India
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200559241-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 6,74 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Indian Business Man Standing In Front Of Market Stalls Stockfoto20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bedrijfsleven,Buitenopname,Compleet pak,Contrasten,Dag,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Groente,Horizontaal,In de camera kijken,Indiase cultuur,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Kort haar,Mannen,Markt,Marktkraam,Mumbai,Plezier,Portret,Staan,Straat,Voor,Winkel,Zakenman,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank Colaba market, Mumbai-India