In The Sunlight : Stockfoto
Two British soldiers stand in a shaft of sunlight streaming through a window, at London's Liverpool Street Station.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

In The Sunlight

Credits: 
Ron Case
Bijschrift:
Two British soldiers stand in a shaft of sunlight streaming through a window, at London's Liverpool Street Station.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HG0179-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.625 x 3.336 px (22,23 x 28,24 cm) - 300 dpi - 1,36 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
In The Sunlight StockfotoRaam,Zonnestraal,Groot-Brittannië,Helder,Liverpool Street treinstation,Schaduw,Spiritualiteit,Treinstation,Zuiverheid,1951,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Belichting,Engeland,Europa,Fotografie,Hoofdstad,Leger,Leger,Symmetrie,Tegenlicht,Ten voeten uit,Twee personen,Verticaal,Volwassen,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive Two British soldiers stand in a shaft of sunlight streaming through a window, at London's Liverpool Street Station.