Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
In the field of lavender : Stockfoto
Little girl harvesting lavender in Provence, France

In the field of lavender

Credits: 
Maria Pavlova
Bijschrift:
Little girl harvesting lavender in Provence, France
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
150453600
Collectie:
Vetta
In The Field Of Lavender Stockfoto8-9 jaar,Aangelegd,Aanhankelijk,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Alleen één meisje,Aromatherapie,Bloem,Bloesem,Boeket,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Culturen,Dag,Enkele bloem,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,French Lavender,Geluk,Glimlachen,Groei,Horizontaal,Jurk,Kind,Kindertijd,Klein,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Landbouw,Landelijke scène,Lavendel,Lavendelkleurig,Lente,Levensstijl,Meisjes,Mensen,Milieu,Mooie mensen,Natuur,Ontspanning,Oogsten,Plant,Plateau de Valensole,Plezier,Plukken,Provence-Alpes-Côte d'Azur,Reizen,Schattig,Schoonheid,Schoonheid in de natuur,Vasthouden,Veld,Vreugde,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Vrouwelijk,Weide,Zomer,ZonlichtPhotographer Collection: Vetta Maria PavlovaLittle girl harvesting lavender in Provence, France