In the car with the kids : Stockfoto
Driving the kids home from school.

In the car with the kids

Credits: 
Sergio Salvador
Bijschrift:
Driving the kids home from school.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
103175527
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.539 x 2.031 px (21,50 x 17,20 cm) - 300 dpi - 2,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
In The Car With The Kids Stockfoto 103175527Rijden,Auto,Vader,Kind,Auto-interieur,Huiselijk leven,Mensen,Reis,Portret,Zoon,Buitenopname,Lawaai,Jongens,Mannelijk,6-7 jaar,Alleenstaande vader,New Mexico,Portretfoto,Horizontaal,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,35-39 jaar,Albuquerque - New Mexico,Baseballpet,Dag,Drie personen,Familie met twee kinderen,Fotografie,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Stoppelbaard,Verenigde Staten,Volwassen,Vrolijk,Zitten,één ouderPhotographer Collection: Moment Select © Sergio SalvadorDriving the kids home from school.