In the car with the kids : Stockfoto
Driving the kids home from school.

In the car with the kids

Credits: 
Sergio Salvador
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Driving the kids home from school.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103175527
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.539 x 2.031 px (21,50 x 17,20 cm) - 300 dpi - 2,09 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
In The Car With The Kids Stockfoto35-39 jaar,6-7 jaar,Albuquerque - New Mexico,Alleenstaande vader,Auto,Auto-interieur,Baseballpet,Buitenopname,Dag,Drie personen,Fotografie,Gezin met twee kinderen,Horizontaal,Huiselijk leven,Jongens,Kind,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lawaai,Mannelijk,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,New Mexico,Passagiersstoel,Portret,Portretfoto,Reis,Rijden,Stoppelbaard,Vader,Verenigde Staten,Volwassen,Vrolijk,Zitten,Zoon,één ouderPhotographer Collection: Moment Select © Sergio SalvadorDriving the kids home from school.