Illuminated offices through glass windows at night : Stockfoto
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.

Illuminated offices through glass windows at night

Credits: 
Pete Hollobon / Beechlights Photography
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
99163592
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 1.688 px (31,75 x 14,29 cm) - 300 dpi - 2,41 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Illuminated Offices Through Glass Windows At Night StockfotoAfbeelding,Architectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Fotografie,Gevel,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kantoor,Kantoorgebouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen op de achtergrond,Muur,Nacht,Op een rij,Overwerken,Panoramisch,Raam,Rooster,Verlicht,Volledig beeld,ZakenpersoonPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 Peter HollobonShot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.