Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Illuminated offices through glass windows at night : Stockfoto
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.

Illuminated offices through glass windows at night

Bijschrift:
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
99163592
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Pete Hollobon / Beechlights Photography
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 1.688 px (31,75 x 14,29 cm) - 300 dpi - 2,41 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Illuminated Offices Through Glass Windows At Night Stockfoto 99163592Kantoorgebouw,Kantoor,Bedrijfsleven,Raam,Nacht,Groot bedrijf,Overwerken,Gevel,Zakenpersoon,Panoramisch,Architectuur,Buitenopname,Groot-Brittannië,Verlicht,Londen - Engeland,Muur,Rooster,Afbeelding,Fotografie,Mensen op de achtergrond,Op een rij,Horizontaal,Kleurenfoto,Volledig beeldPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 Peter HollobonShot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.