Illuminated offices through glass windows at night : Stockfoto
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Illuminated offices through glass windows at night

Credits: 
Pete Hollobon / Beechlights Photography
Bijschrift:
Shot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
99163592
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 1.688 px (31,75 x 14,29 cm) - 300 dpi - 2,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Illuminated Offices Through Glass Windows At Night StockfotoKantoor,Kantoorgebouw,Bedrijfsleven,Raam,Nacht,Groot bedrijf,Buitenopname,Gevel,Overwerken,Zakenpersoon,Architectuur,Panoramisch,Verlicht,Groot-Brittannië,Londen - Engeland,Rooster,Muur,Op een rij,Fotografie,Afbeelding,Volledig beeld,Mensen op de achtergrond,Horizontaal,KleurenfotoPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2009 Peter HollobonShot of various offices through floor-to-ceiling plate glass windows in a City of London skyscraper at night.