Ice Sculptor at Work : Stockfoto
craftsman,step by step process,ice carving,culinary arts,cold work,electric grinder


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Ice Sculptor at Work

Credits: 
John Burke
Bijschrift:
craftsman,step by step process,ice carving,culinary arts,cold work,electric grinder
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152249363
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.728 x 5.200 px (40,03 x 44,03 cm) - 300 dpi - 12,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Ice Sculptor At Work StockfotoIJs,Kerven,Ijssculptuur,Snijwerk,Kunstnijverheid,Achter,Ambachtsman,Voorbereiding,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Baard,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Echte mensen,Eén persoon,Focus,Fotografie,Gereedschap,Houtwerkplaats,Kleurenfoto,Koud,Massachusetts,Mensen,Muts,Oudere volwassenen,Portretfoto,Rockland - Massachusetts,Spontaan,Staan,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Taxi John Burke Photographercraftsman,step by step process,ice carving,culinary arts,cold work,electric grinder