Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Ice hockey player : Stockfoto
Ice hockey player.

Ice hockey player

Bijschrift:
Ice hockey player.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
124917948
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Philippe Saire - Photography
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
3.648 x 2.432 px (30,89 x 20,59 cm) - 300 dpi - 3,13 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Ice Hockey Player Stockfoto 124917948Buitenopname,Schaats,Alleen volwassenen,Alleen één man,Balans,Bevroren,Beweging,Competitie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frankrijk,Horizontaal,IJs,IJshockey,IJshockeystick,Ijsbaan,Koud,Mensen,Onderweg,Op een been staan,Professionele sporter,Sport,Sportkleding,Ten voeten uit,Vasthouden,Vitaliteit,Volwassen,Vrije tijd,Wintersport,Zwart-witPhotographer Collection: Moment © Philippe Saire || PhotographyIce hockey player.