Hundreds of crevalle jack fish in the ocean : Stockfoto
A school of fish swimming together under the turquoise water in the sea


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Hundreds of crevalle jack fish in the ocean

Credits: 
Noel Hendrickson
Bijschrift:
A school of fish swimming together under the turquoise water in the sea
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143465345
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.700 x 3.181 px (48,26 x 26,93 cm) - 300 dpi - 11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hundreds Of Crevalle Jack Fish In The Ocean StockfotoVis,School met vissen,Onderzee,Zwemmen,Dierenthema's,Dieren in het Wild,Fotografie,Grote groep dieren,Onderweg,Jack Fish,Zeedieren,Horizontaal,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Mexico,Socorro Island,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica Copyright Noel Hendrickson 2012A school of fish swimming together under the turquoise water in the sea