Human pyramid : Stockfoto
A group of people creating a pyramid.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Human pyramid

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
A group of people creating a pyramid.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145569706
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.876 x 4.665 px (32,82 x 39,50 cm) - 300 dpi - 4,9 MB
Human Pyramid StockfotoOndersteuning,Ondersteunen,Acrobaat,Gymnastiek,Piramidevorm,Mensen,Teamwerk,Succes,Dragen,Kracht,Verbinding,Mensen op een rij,Samenwerking,Gemeenschap,Balans,Tiener,Tienerjongens,Vriendschap,Zwarte achtergrond,Creativiteit,Verticaal,Vorm,Jonge vrouw,Maken,Middelgrote groep mensen,Tienermeisjes,16-17 jaar,Flexibiliteit,Studiofoto,18-19 jaar,20-24 jaar,Denemarken,Fotografie,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Sontregio,Ten voeten uit,VolwassenPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen www.henriksorensen.comA group of people creating a pyramid.