Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Human light bulb : Stockfoto
A group of young people creating a light bulb, by lying on each other and reaching out.

Human light bulb

Bijschrift:
A group of young people creating a light bulb, by lying on each other and reaching out.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
145569707
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Henrik Sorensen
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.737 x 4.807 px (31,64 x 40,70 cm) - 300 dpi - 5,2 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Human Light Bulb Stockfoto 145569707Cirkel,Teamwerk,Balans,Mensen,Ondersteunen,Ondersteuning,Samenwerking,Creativiteit,Verbinding,Flexibiliteit,Gloeilamp,Gymnastiek,Idee,Kracht,Vriendschap,Tiener,Vorm,Zwarte achtergrond,Dragen,Maken,Middelgrote groep mensen,Tienerjongens,Gemeenschap,Jong volwassen,14-15 jaar,18-19 jaar,20-24 jaar,Denemarken,Fotografie,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kopenhagen,Sontregio,Studiofoto,Ten voeten uit,Tienermeisjes,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen - Copenhagen www.henriksorensen.comA group of young people creating a light bulb, by lying on each other and reaching out.