Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hua Chien Hospital, Bangkok, Thailand. A nurse provides acupuncture and herbal remedies to a patient. : Stockfoto

Hua Chien Hospital, Bangkok, Thailand. A nurse provides acupuncture and herbal remedies to a patient.

Credits: 
Sarah Leen
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik zijn aanvullende clearances nodig. (Waarom?) Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs36_0070
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.842 x 2.593 px (32,53 x 21,95 cm) - 300 dpi - 5,76 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hua Chien Hospital Bangkok Thailand A Nurse Provides Acupuncture And Herbal Remedies To A Patient Stockfoto30-39 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Bangkok,Binnenopname,Bouwwerk,Doktersonderzoek,Een groep mensen,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Medisch beroep,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelgrote groep mensen,Ten voeten uit,Van de zijkant,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,ZusterPhotographer Collection: National Geographic