Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hotel sign just painted in Las Vegas parking Lot. : Stockfoto
New Hotel sign in parking lot of Las Vegas hotel.

Hotel sign just painted in Las Vegas parking Lot.

Credits: 
Pete Turner
Bijschrift:
New Hotel sign in parking lot of Las Vegas hotel.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gefactureerd aan klanten in de aangegeven territoria: Ecuador
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82765301
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
7.358 x 2.453 px (62,30 x 20,77 cm) - 300 dpi - 10,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hotel Sign Just Painted In Las Vegas Parking Lot StockfotoBlauw,Hotel,Las Vegas,Ouderwets,Parkeerterrein,Welkom-bord,Advertentie,Autoreis,Buitenopname,Dag,Eén woord,Fotografie,Herinneringen,Horizontaal,Informatiebord,Nevada,Nostalgie,Onderweg,Ontspanning,Panoramisch,Reizen,Toerisme,Verenigde Staten,Westers schrift,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Pete TurnerNew Hotel sign in parking lot of Las Vegas hotel.