Hong Kong Crossing 1 : Stockfoto
People waiting to cross road in Hong Kong

Hong Kong Crossing 1

Credits: 
RJW
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
People waiting to cross road in Hong Kong
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158454793
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.808 x 4.650 px (32,24 x 39,37 cm) - 300 dpi - 28,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hong Kong Crossing 1 StockfotoAlleen volwassenen,Architectuur,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep mensen,Hongkong,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Oversteken,Raam,Stad,Stadsleven,Stoplicht,Straatlamp,Verkeerslicht,Verticaal,Verwachting,Voetganger,Volwassen,Volwassen vrouwen,Wachten,WegPhotographer Collection: Photonica Robert WilsonPeople waiting to cross road in Hong Kong