Homework : Stockfoto
Young school boy doing his homework.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Homework

Credits: 
Paul M O'Connell
Bijschrift:
Young school boy doing his homework.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144306421
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
6.945 x 5.040 px (58,80 x 42,67 cm) - 300 dpi - 9,05 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Homework StockfotoOnderwijs,Kind,Retrostijl,Kindertijd,Archiefbeelden,Ierland,Leren,Studeren,Pen,1982,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Boek,Concentratie,Dublin - Ierland,Elektrische lamp,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Huiswerk,Kin in de hand,Kleurenfoto,Kleurtoon,Mannelijk,Mensen,Onschuld,Portretfoto,Schooljongen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Fototrove © copyright Paul O ConnellYoung school boy doing his homework.