Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Homework by Skype-light : Stockfoto
Young girl studies with her Grandmother's help over Skype.

Homework by Skype-light

Credits: 
PraxisPhotography
Bijschrift:
Young girl studies with her Grandmother's help over Skype.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151812240
Collectie:
Moment Open
Homework By Skypelight StockfotoVoIP,Online leren,Verbinding,Grootmoeder,Huiswerk,Kind,Kindertijd,6-7 jaar,Actieve ouderen,Bejaard,Binnenopname,Boek,Canada,Concentratie,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Generatiekloof,Horizontaal,Hulp,Internet,Kleindochter,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leren,Meisjes,Mensen,Omlaag kijken,Onderwijs,Onschuld,Ontario - Canada,Ottawa,Papier,Portretfoto,Potlood,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Studeren,Tafel,Techniek,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Moment Open © 2011 John David PriceYoung girl studies with her Grandmother's help over Skype.