Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Home healthcare worker taking blood pressure : Stockfoto

Home healthcare worker taking blood pressure

Credits: 
Tom Grill
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
85458089
Collectie:
Photographer's Choice RF
Home Healthcare Worker Taking Blood Pressure Stockfoto40-44 jaar,70-79 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bejaard,Beroep,Beveiliging,Binnenopname,Bloeddrukmeter,Blond haar,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Grijs haar,Herstel,Horizontaal,Hulp,Jersey City,Kleine scherptediepte,Kort haar,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Operatiekleding,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Portretfoto,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Stethoscoop,Stralende lach,Twee personen,Vasthouden,Vriendschap,Vrolijk,Woongebouw,Zitten,Zorgzaamheid,ZusterPhotographer Collection: Photographer's Choice RF Tom Grill