hole in the wall : Stockfoto
Two women helping each other/working together, holding hands, through a hole


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Hole in the wall

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Two women helping each other/working together, holding hands, through a hole
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155463264
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.906 px (31,15 x 41,54 cm) - 300 dpi - 6,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hole In The Wall StockfotoHulp,Alleen vrouwen,Een helpende hand,Mensen,Gelaagd,Communicatie,Muur,Verbinding,20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Begin,Beige achtergrond,Denemarken,Europese etniciteit,Fotografie,Gat,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Handen vasthouden,Idee,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Multi etnische groep,Portretfoto,Sontregio,Studiofoto,Teamwerk,Twee personen,Verticaal,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen, www.henriksorensen.comTwo women helping each other/working together, holding hands, through a hole