Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hispanic doctor looking at x-ray : Stockfoto

Hispanic doctor looking at x-ray

Credits: 
REB Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
150638625
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Blend Images
Hispanic Doctor Looking At Xray Stockfoto 150638625Long,Röntgenfoto,Dokter,Medische röntgenfoto,Ziekenhuis,65-70 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Autoriteit,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Chileense etniciteit,Chili,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Grijs haar,Horizontaal,Intern menselijk orgaan,Kijken,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke long,Mensen,Nauwkeurig toezicht,Omhoog kijken,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Scherpte,Senioren mannen,Serieus,Valparaíso - Chili,Verantwoordelijkheid,Viña del Mar,VolwassenPhotographer Collection: Blend Images