Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hispanic businesswomen with arms crossed : Stockfoto

Hispanic businesswomen with arms crossed

Credits: 
Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
77104263
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Blend Images
Hispanic Businesswomen With Arms Crossed Stockfoto 77104263Twee personen,Volwassen vrouwen,Armen over elkaar,Ruziemaken,Conflict,Oudere volwassenen,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Vriendschap,Een dolk in de rug steken,In de camera kijken,Rivaliteit,Staan,Staren,Woede,Achterdocht,Afkeer,Agressie,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Competitie,Confrontatie,Fotografie,Frontaal,Frustratie,Irritatie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Medewerker,Mensen,Overwerkt,Portret,Problemen,Teamwerk,Teleurstelling,Verdriet,Verwijten,Vierkant,Werken,Werkneemster,Winnen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Blend Images