Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hispanic businesswomen with arms crossed : Stockfoto

Hispanic businesswomen with arms crossed

Credits: 
Jose Luis Pelaez Inc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
77104263
Collectie:
Blend Images
Hispanic Businesswomen With Arms Crossed Stockfoto25-29 jaar,40-44 jaar,Achterdocht,Afkeer,Agressie,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Competitie,Conflict,Confrontatie,Een dolk in de rug steken,Fotografie,Frontaal,Frustratie,In de camera kijken,Irritatie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Medewerker,Mensen,Oudere volwassenen,Overwerkt,Portret,Problemen,Rivaliteit,Ruziemaken,Staan,Staren,Teamwerk,Teleurstelling,Twee personen,Verdriet,Verwijten,Vierkant,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Werken,Werkneemster,Winnen,Woede,ZakenvrouwPhotographer Collection: Blend Images