Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hispanic businesswoman at conference table : Stockfoto

Hispanic businesswoman at conference table

Credits: 
Ariel Skelley
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
81386665
Collectie:
Blend Images
Hispanic Businesswoman At Conference Table StockfotoBestuursvoorzitter,Volwassen vrouwen,Kantoor,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Bedrijfsleven,Portret,Zakenvrouw,Goed gekleed,Groot bedrijf,In de camera kijken,Tafel,Vergaderruimte,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bureaustoel,Communicatie,Conferentietafel,Directrice,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mensen,Mid-volwassen,Modern,Pak,Serieus,Stoel,Techniek,Tekstveld,Van de zijkant,Volwassen,Werkneemster,Zakenbijeenkomst,Zakenpersoon,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Blend Images