Hip business man at work on laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Hip business man at work on laptop

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160291437
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.121 x 3.414 px (43,36 x 28,91 cm) - 300 dpi - 6,73 MB
Hip Business Man At Work On Laptop StockfotoWerken,Bedrijfsleven,Cool,Focus,Aziatische en Indiase etniciteit,Zakenman,Filipijnse etniciteit,Laptop,Chinese etniciteit,Bril,Mensen,Groot bedrijf,Saamhorigheid,Volwassen,Concentratie,Laptop,Medewerker,Multi etnische groep,Oudere volwassenen,Zonlicht,35-39 jaar,45-49 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Bremerton,Collega,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Formele kleding,Fotografie,Horizontaal,Kaal geschoren hoofd,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Leunen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oudere mannen,Staan,Succes,Techniek,Toewijding,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vier personen,Washington staat,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc