Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hindu evil spirit mask : Stockfoto

Hindu evil spirit mask

Credits: 
Paul Kennedy
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150793509
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 5.760 px (32,51 x 48,77 cm) - 300 dpi - 7,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hindu Evil Spirit Mask StockfotoBali,De barong dansen,Monster,Hindoeïsme,Alleen volwassenen,Alleen één man,Balinesische cultuur,Buitenopname,Close-up,Creativiteit,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Indonesische cultuur,Indonesië,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Kwaad,Masker,Mensen,Onscherpe achtergrond,Spiritualiteit,Uitvoering,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Paul Kennedy