Himba woman stands in kraal beside her hut : Stockfoto

Himba woman stands in kraal beside her hut

Credits: 
Harry Hook
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145036433
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.980 x 3.579 px (42,16 x 30,30 cm) - 300 dpi - 14,6 MB
Himba Woman Stands In Kraal Beside Her Hut Stockfoto30-34 jaar,Afrikaanse cultuur,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Extreem terrein,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Halfgekleed,Hek,Heldere lucht,Himba,Hond,Horizon over land,Horizontaal,Huisdier,Hut,Kaal,Kaokoveld,Kleurenfoto,Levensstijl,Mensen,Mid-volwassen,Naast,Namibië,Reizen,Staan,Ten voeten uit,Traditie,Traditionele kledij,Volwassen,Zand,ZonnigPhotographer Collection: Stone Harry Hook