High Times : Stockfoto
Sadie Comben, a dancer at the Windmill, practises high kicks with her four-year-old daughter Tracey.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

High Times

Credits: 
John Drysdale
Bijschrift:
Sadie Comben, a dancer at the Windmill, practises high kicks with her four-year-old daughter Tracey.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
JI4287-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.207 x 3.274 px (27,15 x 27,72 cm) - 300 dpi - 5,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
High Times StockfotoDansen,Volwassen vrouwen,Moeder,Kind,Dochter,Zwart-wit,Groot-Brittannië,Imitatie,Vriendschap,één ouder,Strekken,Voor- of achtertuin,2-3 jaar,Buitenopname,Danseres,Fotografie,Meisjes,Twee personen,1962,Alleenstaande moeder,Engeland,Europa,Familie met één kind,Jong volwassen,Jurk,Menselijke rol,Schoppen,Vierkant,Vitaliteit,Vrolijk,VrouwelijkPhotographer Collection: Hulton Archive Sadie Comben, a dancer at the Windmill, practises high kicks with her four-year-old daughter Tracey.