High angle view of children's hands stacked : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

High angle view of children's hands stacked

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95608339
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.182 x 4.182 px (35,41 x 35,41 cm) - 300 dpi - 8,94 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
High Angle View Of Childrens Hands Stacked StockfotoEed,Kind,Kindertijd,Teamwerk,Middelste deel,Saamhorigheid,Vriendschap,Eenheid,Multi etnische groep,Jongens,Menselijke hand,Stapelen,Gemengde afkomst,Knielen,Meisjes,6-7 jaar,Alleen kinderen,Binnenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Hoog standpunt,Jersey City,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,New Jersey,Onderste deel,Onscherpe achtergrond,Samenwerking,Vastberadenheid,Verenigde Staten,Vierkant,Vijf personen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography