Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hidden Buddha : Stockfoto
Buddha statue nestled among plants in a tranquil garden at night.

Hidden Buddha

Credits: 
Ian Kennelly
Bijschrift:
Buddha statue nestled among plants in a tranquil garden at night.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160374651
Collectie:
Moment Open
Hidden Buddha StockfotoBoeddha,Formele tuin,Standbeeld,Beschouwing,Zen,Blad,Bloembed,Boeddhisme,Buitenopname,County Kerry,Donker,Dromen,Eenvoud,Etherisch,Fotografie,Geloof,Gewaad,Grijs,Groen,Horizontaal,Idyllisch,Ierland,In kleermakerszit,Inspiratie,Introspectie,Kalmte,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijke gelijkenis,Menselijke vorm,Mos,Nacht,Natuur,Plant,Schaduw,Sculptuur,Sfeervol,Siertuin,Spirituele verlichting,Steen,Stilte,Tekstveld,Weelderige plantengroei,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Open © 2012 Ian KennellyBuddha statue nestled among plants in a tranquil garden at night.