Hereford cow (Bos taurus) standing on carpet, wallpaper background : Stockfoto

Hereford cow (Bos taurus) standing on carpet, wallpaper background

Credits: 
Catherine Ledner
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200482165-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.922 x 4.800 px (33,21 x 40,64 cm) - 300 dpi - 21 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hereford Cow Standing On Carpet Wallpaper Background Stockfoto 200482165-001Melk,Binnenopname,Dier,Dierenthema's,Dranken en maaltijden,Eén dier,Fotografie,Gehoornd,Gekleurde achtergrond,Herbivoor,Hoefdier,Kleurenfoto,Plant,Runderen,Staan,Studiofoto,Tapijt,Van de zijkant,Verticaal,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: Stone