Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Heart Surgery Mitral Valve Replacement with Mechanical Surrogate : Stockfoto

Heart Surgery Mitral Valve Replacement with Mechanical Surrogate

Credits: 
aaM Photography, Ltd.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
117150304
Collectie:
Vetta
Heart Surgery Mitral Valve Replacement With Mechanical Surrogate StockfotoHulp,Menselijk hart,Aderklep,Beschermende handschoen,Binnenopname,Chirurg,Chirurgie,Chirurgisch instrument,Close-up,Deskundigheid,Dokter,Drie personen,Dringendheid,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hartchirurg,Hechten,Hechtnaald,Hygiëne,Intern menselijk orgaan,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Machinerie,Medicijnen,Medische apparatuur,Medische procedure,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mitralisklep,Onderdeel van,Operatiekamer,Patiënt,Professioneel beroep,Roestvrij staal,Surrogaat,Vaardigheid,Verticaal,Wond,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Vetta aaM Photography, Ltd.