Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Heart-shaped stethoscope : Stockfoto

Heart-shaped stethoscope

Credits: ULTRA.F
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
101952985
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 4.200 px (35,56 x 35,56 cm) - 300 dpi - 1,77 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Heartshaped Stethoscope Stockfoto 101952985Stethoscoop,Gezondheidszorg en medicijnen,Hartvorm,Zonder mensen,Liefde,Rood,Eenvoud,Enkel object,Fotografie,Idee,Kleurenfoto,Studiofoto,Uitsnede,Vierkant,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank ULTRA.F