heart in her hands : Stockfoto
A potter demonstrates her skill pulling up the walls of clay on the wheel. An artisan touch.

Heart in her hands

Credits: 
Christy Hydeck
Bijschrift:
A potter demonstrates her skill pulling up the walls of clay on the wheel. An artisan touch.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
106641796
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.884 x 2.160 px (24,42 x 18,29 cm) - 300 dpi - 882 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Heart In Her Hands Stockfoto 106641796Aardewerk,Vaardigheid,Klei,Trouwring,Alleen volwassenen,Alleen één man,Beweging,Binnenopname,Close-up,Concentratie,Creativiteit,Dag,Draaien,Eén persoon,Fotografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Middelste deel,North Carolina,Onderdeel van,Onderweg,Pottenbakker,Pottenbakkersschijf,Raleigh,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © Christy Hydeck 2009A potter demonstrates her skill pulling up the walls of clay on the wheel. An artisan touch.