Healthy Classroom snacks : Stockfoto
kids in a classroom, gathered around a watermelon and fruit 'cake'


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Healthy Classroom snacks

Credits: 
Laura Johansen
Bijschrift:
kids in a classroom, gathered around a watermelon and fruit 'cake'
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98841985
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,65 MB
Healthy Classroom Snacks StockfotoKlaslokaal,Kind,Kindertijd,Geluk,Gezonde voeding,6-7 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Armen omhoog,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Dranken en maaltijden,Eten,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Gezonde levensstijl,Horizontaal,In de camera kijken,Jongens,Ledematen,Massachusetts,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Middelgrote groep mensen,Onschuld,Portret,Pret,Saamhorigheid,Schoolbord,Snack,Staan,Stralende lach,Vasthouden,Verenigde Staten,Versheid,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WatermeloenPhotographer Collection: Photolibrary Laura JohansenAll Rights Reserved �2008kids in a classroom, gathered around a watermelon and fruit 'cake'