Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Healthcare and digital technology : Stockfoto
Woman surgeon in scrubs standing using digital tablet with large computer screens in background

Healthcare and digital technology

Credits: 
malcolm park
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman surgeon in scrubs standing using digital tablet with large computer screens in background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153513238
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.290 x 4.292 px (36,32 x 36,34 cm) - 300 dpi - 4,96 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Healthcare And Digital Technology StockfotoAanraken,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Chirurg,Deskundigheid,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Onderzoek,Operatiekapje,Operatiekleding,Operatiemasker,Spontaan,Tablet-pc,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijke dokter,WerkenPhotographer Collection: Photolibrary Malcolm ParkWoman surgeon in scrubs standing using digital tablet with large computer screens in background