Havanese dog riding in car : Stockfoto
This is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.

Havanese dog riding in car

Credits: 
Photo by PJ Taylor
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
This is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87139098
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.006 x 2.443 px (33,92 x 20,68 cm) - 300 dpi - 3,5 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Havanese Dog Riding In Car StockfotoAuto,Auto-interieur,Dag,Dierenkop,Door het raam kijken,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Havanese,Horizontaal,Huisdier,Lichaamsdeel van dieren,Onscherpe achtergrond,Raam,Reis,San Francisco - Californië,Vervoer,Voertuiginterieur,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 PJ Taylor PhotographyThis is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.