Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Havanese dog riding in car : Stockfoto
This is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.

Havanese dog riding in car

Bijschrift:
This is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
87139098
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Photo by PJ Taylor
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.006 x 2.443 px (33,92 x 20,68 cm) - 300 dpi - 3,5 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Havanese Dog Riding In Car Stockfoto 87139098Auto,Raam,Auto-interieur,Havanese,Dierenkop,San Francisco - Californië,Onscherpe achtergrond,Reis,Voertuiginterieur,Zonder mensen,Dag,Door het raam kijken,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Horizontaal,Huisdier,Lichaamsdeel van dieren,VervoerPhotographer Collection: Moment Select © 2009 PJ Taylor PhotographyThis is a Havanese dog riding in a car with its head out the window.