Happy young girl playing in sand at the beach : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Happy young girl playing in sand at the beach

Credits: 
Jodie Griggs
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169594013
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.448 x 2.448 px (20,73 x 20,73 cm) - 300 dpi - 1,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Happy Young Girl Playing In Sand At The Beach StockfotoVakantie,Reisbestemmingen,Zand,Kind,Spelen,Strand,Blond haar,Badkleding,Buitenopname,Europese etniciteit,Natuur,Kindertijd,Van de zijkant,Waterlijn,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Australië,Berg,Eén persoon,Fotografie,Hobart,Hoofdstad,Kleurenfoto,Kort haar,Lucht,Mensen,Nat,Omlaag kijken,Onschuld,Op de buik liggen,Tasmanië,Ten voeten uit,Transfer-print,Vierkant,Vrije tijd,WolkPhotographer Collection: Moment Select © Jodie Griggs 2013