Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Happy tourist on 'voadeira' speed boat going up the Preguicas River. : Stockfoto
Barreirinhas, Maranhao, Brazil, South America

Happy tourist on 'voadeira' speed boat going up the Preguicas River.

Bijschrift:
Barreirinhas, Maranhao, Brazil, South America
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148882859
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Viviane Ponti
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 5,09 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Happy Tourist On Voadeira Speed Boat Going Up The Preguicas River Stockfoto 148882859Glimlachen,Toerist,Brazilië,Mensen,Alleen volwassenen,Barreirinhas,Bescherming,Buitenopname,Een groep mensen,Fish eye-lens,Fotografie,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Maranhao,Opwinding,Pier,Plezier,Pret,Reddingsvest,Reisbestemmingen,Reizen,Rivier,Snelheid,Toerisme,Vervoer,Vervoermiddel,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrolijk,Watervaartuig,Zuid-AmerikaPhotographer Collection: Lonely Planet Images Barreirinhas, Maranhao, Brazil, South America