Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Happy Chinese Elementary School Students : Stockfoto
Two Chinese elementary school students are shaking hand and posing victory sign to camera.

Happy Chinese Elementary School Students

Credits: 
PhotoTalk
Bijschrift:
Two Chinese elementary school students are shaking hand and posing victory sign to camera.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
153046610
Collectie:
Vetta
Happy Chinese Elementary School Students StockfotoLiefdadigheidswerk,Kind,Armoede,China,Onderwijs,Schoolgebouw,Azië,Meisjes,Kindertijd,Aziatische en Indiase etniciteit,Jongens,Mensen,Chinese cultuur,Geluk,Portret,In de camera kijken,Begroeten,Chinese etniciteit,Leren,Schattig,Tiener,Klaslokaal,Lachen,Schoolkinderen,Begin van het schooljaar,Handen in de lucht,Pubertijd,Studeren,Twee personen,Donatiebox,Glimlachen,Schudden,Inheemse cultuur,Klein,Welkom-bord,Bureau,Etniciteit,Eén persoon,Menselijk oog,Studerende,Schooljongen,Zus,4-5 jaar,6-7 jaar,Aziatische etniciteit,Basisschool,Basisschool student,Basisschoolgebouw,Beschouwing,Binnenopname,Campus,Concentratie,Fotografie,Gehoorzaamheid,Handgebaar,Horizontaal,Huiswerk,Idee,Jeugdcultuur,Kijken,Ledematen,Levensstijl,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Nieuwsgierigheid,Ontspanning,Oog,Positieve emotie,Schoolhuis,Schoolmeisje,Sociale bijeenkomst,Sociale kwesties,Succes,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,Vrolijk,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Vetta PhotoTalkTwo Chinese elementary school students are shaking hand and posing victory sign to camera.