Handshakes : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Handshakes

Credits: 
Holloway
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108804079
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.278 x 4.736 px (53,15 x 40,10 cm) - 300 dpi - 3,28 MB
Handshakes StockfotoIemand een hand geven,Overeenkomst,Bedrijfsleven,Partnerschap,Zakenman,Verbondenheid,Mouw,Close-up,Alleen mannen,Mensen,Twee personen,Van de zijkant,Blauwe achtergrond,Jong volwassen,Planning,Saamhorigheid,Scandinavische etniciteit,Tekstveld,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Contrasten,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,Milieu,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Verbinding,Vergadering,Volwassen,Vriendschap,WaterPhotographer Collection: Stone Holloway