Hands symbolizing defensive and offensive force : Stockfoto
hands, studio, symbol, sign language, fist


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Hands symbolizing defensive and offensive force

Credits: 
Paper Boat Creative
Bijschrift:
hands, studio, symbol, sign language, fist
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103430135
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.796 x 4.248 px (49,07 x 35,97 cm) - 300 dpi - 3,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hands Symbolizing Defensive And Offensive Force StockfotoVerdedigen,Studiofoto,Ruziemaken,Woedend,Handgebaar,Menselijke hand,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Beige achtergrond,Emotionele stress,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onderdeel van,VolwassenPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommenhands, studio, symbol, sign language, fist