Hand with fibre optic light trail. : Stockfoto
Hand with fibre optic light trail.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Hand with fibre optic light trail.

Credits: 
Yagi Studio
Bijschrift:
Hand with fibre optic light trail.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144635375
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.375 px (45,72 x 28,58 cm) - 300 dpi - 11,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hand With Fibre Optic Light Trail StockfotoVerbinding,Futuristisch,Glasvezeloptica,newtechnology,Vitaliteit,Delen,Ontwikkeling,Communicatie,Licht,Mensen,Lichtspoor,Menselijke hand,Creativiteit,Twee personen,Fotografie,Close-up,Onderdeel van,20-24 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Blauwe achtergrond,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Gloeien,Horizontaal,Japan,Jong volwassen,Kioto Prefectuur,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Studiofoto,Volwassen,WijzenPhotographer Collection: Taxi Yagi StudioHand with fibre optic light trail.