Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hand through a window of a Stars & Stripes booth : Stockfoto
Seem like the hand is reaching out, out of the American flag, because he needs something. Looking for a hand-out?

Hand through a window of a Stars & Stripes booth

Credits: 
Life Boat
Bijschrift:
Seem like the hand is reaching out, out of the American flag, because he needs something. Looking for a hand-out?
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
117373154
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.700 x 3.788 px (39,79 x 32,07 cm) - 300 dpi - 13,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hand Through A Window Of A Stars Stripes Booth StockfotoAmerikaanse vlag,Architectuur,Boom,Buitenopname,Dag,Dringendheid,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Gelegenheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Leiderschap,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Onderweg,Raam,Staat New York,Stad New York,Verenigde Staten,Vertrouwen,Vervoer,Vrijgevigheid,ZitjePhotographer Collection: The Image Bank noneSeem like the hand is reaching out, out of the American flag, because he needs something. Looking for a hand-out?