Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hand shaking : Stockfoto
Three pairs of hands reach across each other.

Hand shaking

Bijschrift:
Three pairs of hands reach across each other.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
145577283
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Carlos. E. Serrano
Collectie:
Moment
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hand Shaking Stockfoto 145577283Inspiratie,Iemand een hand geven,Idee,Eenheid,Middelgrote groep mensen,Stapel,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Saamhorigheid,Stad New York,Studiofoto,Verenigde Staten,Vierkant,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Moment © 2008 carlos serranoThree pairs of hands reach across each other.