Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
hand paying with a credit card : Stockfoto
Industry, conceptual

Hand paying with a credit card

Bijschrift:
Industry, conceptual
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
152380434
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Bloom Productions
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 5,25 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hand Paying With A Credit Card Stockfoto 152380434Bankpas,Betalen,Kopen,Winkelen,Financiën,Detailhandel,Creditcardlezer,Dienstverlening,Close-up,Echte mensen,Klant,Klanten geörienteerd,Toegankelijkheid,Mensen,45-49 jaar,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dag,Gemengde afkomst,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Serveerster,Tevredenheid,Twee personen,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsIndustry, conceptual