Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
hand holding stethoscope,close-up : Stockfoto

Hand holding stethoscope,close-up

Credits: 
RunPhoto
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142061457
Collectie:
Taxi Japan
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Hand Holding Stethoscopecloseup StockfotoStethoscoop,Doktersonderzoek,Close-up,Gezondheidszorg en medicijnen,Patiënt,Witte achtergrond,Tegenlicht,Twee personen,Veiligheidsmaatregelen,20-24 jaar,25-29 jaar,Aanraken,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Exploratie,Fotografie,Hulp,Japan,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke rug,Mensen,Onderdeel van,Ondersteuning,Studiofoto,Tokio,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Zorgzaamheid,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Japan RUN INC