Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
hand holding stethoscope,close-up : Stockfoto

Hand holding stethoscope,close-up

Credits: 
RunPhoto
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142061457
Collectie:
Taxi Japan
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Release-informatie:
Model release
Hand Holding Stethoscopecloseup Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Aanraken,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Close-up,Doktersonderzoek,Exploratie,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hulp,Japan,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke rug,Mensen,Onderdeel van,Ondersteuning,Patiënt,Stethoscoop,Studiofoto,Tegenlicht,Tokio,Twee personen,Veiligheidsmaatregelen,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Witte achtergrond,Zorgzaamheid,Zwart haarPhotographer Collection: Taxi Japan RUN INC