Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hand Holding Smartphone : Stockfoto
A female hand holds a modern smart phone, used daily for email, internet and communcation

Hand Holding Smartphone

Credits: 
Andrew Dernie
Bijschrift:
A female hand holds a modern smart phone, used daily for email, internet and communcation
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
159997153
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Hand Holding Smartphone Stockfoto 159997153Smartphone,Menselijke hand,Vasthouden,Close-up,Draagbare informatie-apparatuur,Laptop,Mensen,Eenvoud,Modern,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Communicatie,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Internet,Kleurenfoto,Laptop,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Techniek,Verbinding,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Photodisc Andrew DernieA female hand holds a modern smart phone, used daily for email, internet and communcation