Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Hand holding gage for blood pressure device near patient's arm : Stockfoto

Hand holding gage for blood pressure device near patient's arm

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
77932935
Collectie:
OJO Images
Hand Holding Gage For Blood Pressure Device Near Patients Arm StockfotoBloeddrukmeter,Menselijke arm,25-29 jaar,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bewakingsapparatuur,Binnenopname,Close-up,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Exploratie,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Medische apparatuur,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Nauwkeurigheid,Ontdekking,Patiënt,Patiënte,Staan,Studiofoto,Twee personen,Vaardigheid,ZorgzaamheidPhotographer Collection: OJO Images